Google Ads fiókkezelés
Google Ads fiókkezelés
Célzott online vevőszerzés kedvező áron
TOVÁBBI AJÁNLATAINK
Facebook profilkezelés Így hozunk neked új ügyfeleket 5 lépésben
Facebook profilkezelés
Így hozunk neked új ügyfeleket 5 lépésben
Tovább

Tovább


Google Ads fiókkezelés
Google Ads fiókkezelés

"NE A LÖVEDÉKET CSISZOLGASD,
HANEM CÉLOZZ JOBBAN!!!"

A vállalkozások többsége két hibát vét a szolgáltatásának hirdetése során: vagy nem költ marketingre, vagy sokat költ, de a hirdetését nem a megfelelő helyre, nem a megfelelő közönségnek, nem a megfelelő időben célozza...

A Google Ads - elérhető áron, hatékony és célzott hirdetési lehetőséget biztosít, ha profi segítséggel alkalmazod!

Tudtad, hogy a Google nem pusztán egy keresőszoftver? Kis tanulással hatékony hirdetési felületként is szolgálhat bármely vállalkozás számára.
A Google Ads szolgáltatásával nem magának a hirdetésnek a megjelenéséért fizetsz. Ugyanis az Adnál lehetséges a kattintás alapú fizetés. Ez azt jelenti, hogy csak az a megjelenés kerül neked pénzbe, amelyre az érdeklődők rákattintottak.
Ezen túlmenően a Google Display rendszerén keresztül nem csak a keresőfelületen, hanem szinte az összes hazai honlapon is megjelenhet a hirdetésed. Ezáltal nagyon "alacsony" büdzséből egy nagyon széles portfólión tudsz megjelenni.
Az Ads másik előnye az, hogy te határozod meg a marketingköltséget, és ezt bármikor módosíthatod. Ha tehát indítasz egy 50.000 Ft-os kampányt, és idővel  módosítani szeretnéd a célközönséget és a kampányod tartalmát, erre is van lehetőséged.

Miért kellünk mi? 

Külön szaktudást igényel a Google Ads hirdetések megfogalmazása, ugyanis meghatározott karakterszámban kell frappáns jellemzést adnunk az általunk kínált termékről, szolgáltatásról. A hirdetések szövege mellé pedig megfelelő kulcsszavakat kell választanunk. Továbbá a célközönség viselkedésének definiálása az egyik legkényesebb feladat, ami mérések nélkül nehezen megvalósítható. Mivel a kereső hirdetési piacán állandóan változnak a kattintási díjak, a szereplők és a környezet ezért folyamatos odafigyelést és menedzselést igényel a terület, ezért érdemes együttműkdöni külsős szakértőkkel.

Google Ads fiókkezelés - Alap csomag

- Szöveges keresőkampányok indítása, ellenőrzése
- Hirdetések szerkesztése, szövegek megírása
- Megfelelő kulcsszavak és hirdetési környezet kiválasztása
- Adatelemzés, eredményesség mérése
- Javaslatok hatékonyabb marketingtevékenységre

59.000 Ft + ÁFA / hónaptól

Google Ads fiókkezelés - Prémium csomag

Ha bonyolultabb, nyomkövetős kampányokat szeretnél és ha a szöveges keresőhirdetések mellett képes bannereket is elhelyeznél el a google partnereinél, akkor a prémium csomagot ajánjuk a figyelmedbe. Az alapcsomag tartalmain túl két fontos tevékenységgel bővül:

- Remarketing, display kampányok menedzselése
- Konkurenciafigyelés

További haszon, ha a Google különböző szolgáltatásainak előnyeit együttesen aknázzuk ki. Ha például használjuk az Analytics-et, sokat megtudhatunk a honlapunkra látogató felhasználókról. Ha pedig az Analytics-et és az AdWords-öt összekötjük, a hirdetések hatékonyságát is kellő mélységben tudjuk monitorozni. Haladóknak ajánljuk a Search Console szolgáltatásainak kiaknázását is, hogy lássuk hogyan állsz a googleban az egyes kulcsszavakra nézve.

Prémium csomag = Alap csomag + remarketing, display és konkurenciafigyelés + Analytics + Search Console

89.000 Ft + ÁFA / hónaptól


Ha érdekel az ajánlat, írj a halasi.a@in4media.hu-ra és mi 24 órán belül válaszolunk!
Vagy hívj bennünket a +36-30-9-457-634-s számon.

Ha a fenti szolgáltatásokkal kapcsolatban bármilyen kérdésed, megjegyzésed van, vagy ajánlatot szeretnél kérni, tedd meg bátran: