Google AdWords fiókkezelés
Google AdWords fiókkezelés
Célzott online vevőszerzés kedvező áron
TOVÁBBI AJÁNLATAINK
Facebook profilkezelés Így hozunk neked új ügyfeleket 5 lépésben KEYPOZI - GOOGLE HELYEZÉSFIGYELÉS
Facebook profilkezelés
Így hozunk neked új ügyfeleket 5 lépésben
KEYPOZI - GOOGLE HELYEZÉSFIGYELÉS
Tovább

Tovább

Tovább


Google AdWords fiókkezelés
Google AdWords fiókkezelés

"NE A LÖVEDÉKET CSISZOLGASD,
HANEM CÉLOZZ JOBBAN!!!"

A vállalkozások többsége két hibát vét a szolgáltatásának hirdetése során: vagy nem költ marketingre, vagy sokat költ, de a hirdetését nem a megfelelő helyre, nem a megfelelő közönségnek, nem a megfelelő időben célozza...

A Google AdWords - elérhető áron, hatékony és célzott hirdetési lehetőséget biztosít, ha profi segítséggel alkalmazod!

Tudtad, hogy a Google nem pusztán egy keresőszoftver? Kis tanulással hatékony hirdetési felületként is szolgálhat bármely vállalkozás számára.
A Google AdWords szolgáltatásával nem magának a hirdetésnek a megjelenéséért fizetsz. Ugyanis az AdWordsnél lehetséges a kattintás alapú fizetés. Ez azt jelenti, hogy csak az a megjelenés kerül neked pénzbe, amelyre az érdeklődők rákattintottak.
Ezen túlmenően a Google Display rendszerén keresztül nem csak a keresőfelületen, hanem szinte az összes hazai honlapon is megjelenhet a hirdetésed. Ezáltal nagyon alacsony büdzséből egy nagyon széles portfólión tudsz megjelenni.
Az AdWords másik előnye az, hogy te határozod meg a marketingköltséget, és ezt bármikor módosíthatod. Ha tehát indítasz egy 50.000 Ft-os kampányt, és idővel  módosítani szeretnéd a célközönséget és a kampányod tartalmát, erre is van lehetőséged.

Miért kellünk mi? 

Külön szaktudást igényel a Google AdWords hirdetések megfogalmazása, ugyanis meghatározott karakterszámban kell frappáns jellemzést adnunk az általunk kínált termékről, szolgáltatásról. A hirdetések szövege mellé pedig megfelelő kulcsszavakat kell választanunk. Továbbá a célközönség definiálása a legkényesebb feladat, ami mérések nélkül nehezen megvalósítható. Ezenkívül a remarketing kampányok beállítása is szakmai  körültekintést igényel.

Google Adwords fiókkezelés - Alap csomag

- Kampányok indítása, ellenőrzése
- Hirdetések szerkesztése, szövegírás, képanyag
- Megfelelő kulcsszavak és hirdetési környezet kiválasztása
- Remarketing, display kampányok
- Konkurenciafigyelés
- Adatelemzés, eredményesség mérése
- Javaslatok hatékony marketingtevékenységre

29.000 Ft + ÁFA / hónaptól

Google AdWords fiókkezelés - Prémium csomag

A Google különböző szolgáltatásainak együttes használata számos előnnyel bír. Ha használjuk az Analytics-et, sokat megtudhatunk a honlapunkra látogató felhasználókról. Ha pedig az Analytics-et és az AdWords-öt összekötjük, a hirdetések hatékonyságát is tudjuk monitorozni.
Prémium csomag = Alap csomag + Analytics

39.000 Ft + ÁFA / hónaptól


Ha érdekel az ajánlat, írj a halasi.a@in4media.hu-ra és mi 24 órán belül válaszolunk!
Vagy hívj bennünket a +36-30-9-457-634-s számon.

Ha a fenti szolgáltatásokkal kapcsolatban bármilyen kérdésed, megjegyzésed van, vagy ajánlatot szeretnél kérni, tedd meg bátran: