Rólunk

Informédia kft.

Cégünk, az Informédia kft. 20 éve foglalkozik marketing tanácsadással, és marketing projektek lebonyolításával. A vállalati marketing teljes spektrumát le tudjuk fedni az adatgyűjtéstől és -elemzéstől, a tartalomgeneráláson át egészen a vezetői kommunikációs tréningig. Eddig elsősorban nagy cégeknek dolgoztunk, de az utóbbi évben nyitottunk a kis és közepes vállalkozások felé is. Érdekes kihívás olyan feltörekvő vállalatokat piachoz segíteni, ahol van kreativitás, intelligencia és lelkesedés. Csapatunk maga is nagyon színes és kreatív. Van köztünk grafikus, programozó, drámatanár, mérnök, író, statisztikus, szociológus. Célunk a régió és az ország meghatározó marketing ügynökségévé válni.


Mit jelent nekünk a marketing?

/Halasi Attila - cégalapító, ügyvezető igazgató/
 

"Aktívan dolgozunk azért, hogy a vállalatok és a vevőik közötti üzenetek gördülékenyen áramoljanak oda-vissza. Ismerjük fel, mit gondol a vevő, értsük meg, mit szeretne a vállalat! Aztán hozzuk össze őket!

Beleképzelni magunkat a vevőnk helyzetébe és olyanná formálni a terméket, hogy annak használata élmény legyen - mindkettőnknek. Egyszerűen hangzik, ám nagyon nehéz megvalósítani. Ahhoz, hogy az élmény megvalósuljon, gyakran változtatni kell. Hol koncepciót, hol szemléletet, hol arculatot, hol személyzetet... Hiszen az élményt a folyamatos fejlődés teszi tartóssá. Minden egyes névjegykártyán, honlapképen, facebook poszton, telefonos beköszönésen ennek a fejlődésnek, minőségnek kell megjelenni."