Tartalommarketing - meséld el a történeted

Egy olyan világban, ahol naponta több száz reklámüzenet harsogja, hogy „Én vagyok a legjobb, vegyél meg!”, nehéz újat, jobbat mondani.

Ráadásul a vevőidet nem a termék minőségéről zengett ódák érdeklik, a dolgok mögé szeretnének látni. Olvasni akarnak az összetevőkről, teszteket keresnek, fogyasztói véleményeket, témába vágó írásokkal szeretnék ismereteiket bővíteni, hogy jó döntést hozzanak. Olyan fórumokat keresnek, ahol azok véleményével találkozhatnak, akik már megvásárolták, kipróbálták a terméket.

A tartalommarketingben a céged maga is segítse a vevőidet abban, hogy megtalálják a termék/szolgáltatás praktikus leírásán túlmutató információkat. Ha például jakuzzi-forgalmazó céged van, jól teszed, ha jelentős mennyiségű hiteles információval látod el a vevőidet a hidromasszázs hatásairól. Ezen információk lehetnek a témába vágó cikkek, de tévéműsor részletek, fotóalbumok, vagy YouTube videók is.

A tartalommarketing leghatékonyabb felületei a facebook-oldalak, a blogok, fórumok, vagy az összehasonlító weblapok. Komolyabb büdzsével saját online újságot is kiadhatsz az adott témakörben.


Ajánlat

Hogyan segíthetünk mi a tartalommarketinged működtetésében?

  • céged működésének, termékeidnek a megismerése, marketing konzultáció (lásd ajánlatunkat >>>)
  • kampányterv, projetterv megalkotása
  • facabook oldal (vagy egyéb közösségi felület) létrehozása, működtetése (lásd külön facebook csomagunkat >>>)
  • rendszeres blogírás
  • kiadványszerkesztés
  • szövegírás, szöveggondozás
  • oktató anyagok létrehozása

Egyéni ajánlatcsomagért és árajánlatért keress minket!

Írj emailt a halasi.a@in4media.hu-ra és mi 24 órán belül válaszolunk!
Vagy hívj bennünket a +36-30-9-457-634-s számon.

 
Ha a fenti szolgáltatásokkal kapcsolatban bármilyen kérdésed, megjegyzésed van, vagy ajánlatot szeretnél kérni, tedd meg bátran: